Agricultura Mobilitzacions

Tractorada reivindicativa a la Marina Alta

Convocada una mobilització del sector primari per demà dissabte des de Benissa fins a Dénia
Mobilització de pagesos a Benissa. Arxiu / Amanda Ortolà

Agricultors, ramaders, apicultors i pescadors de la Marina Alta portaran a terme, demà dissabte, 9 de març, una protesta davant la deficient situació en què es troba el sector primari. Una tractorada que prendrà com a punt de trobada el pàrquing del Manuel Bru de Benissa. A les 9 del matí. Des d'aquí tots els vehicles que se sumin a la protesta ocuparan la carretera en direcció a Dénia.

Així ho han anunciat a través de les xarxes socials els promotors i els seguidors d'aquesta mobilització, que segons indiquen compta amb tots els permisos pertinents.

Amb aquesta convocatòria, igual que les que es fan per tot el país, els treballadors del camp i la mar, pretenen posar de manifest les dificultats a què s'enfronten, la manca de rendibilitat d'un sector bàsic, i el risc en l'abandó de les explotacions. Demanen preus justos per a les seves produccions, reduir la burocràcia i els impostos, més ajudes i rebaixar les exigències de la política agrària comuna.

Un dels suports més mediàtics que s'uniran a aquesta tractorada és Juanvi “El Palleter”.