Obres

Teulada estrena el reurbanitzat carrer Colom en ple nucli històric

Una inversió de més d'1 milió d'euros que permet recuperar un espai per a l'ús públic millorant l'estètica, la mobilitat i la seguretat
Inauguració carrer Colom de Teulada / Ràdio Litoral.

Teulada està estrenada. Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració oficial de la carrer Colom, en ple nucli històric, reconegut com a Bé d'Interès Cultural (BIC), i després de les obres que han recuperat aquest carrer millorant la seva estètica i seguretat de vianants.

Segons ha explicat l'alcalde, Raúl Llobell, aquestes eren unes obres necessàries i urgents. El municipi reconeix que s'han prolongat una mica més del previst, però que finalment els resultats han assolit els objectius esperats, “s'ha fet una feina impecable” ha remarcat Llobell.

Amb aquests treballs s'ha pretès recuperar espai per al ús públic, millorant tant la qualitat ambiental, estètica, com la mobilitat i seguretat de vianants.

Un projecte que s'ha executat amb el suport econòmic de la Diputació d'Alacant. De fet a l'acte inaugural ha assistit, juntament amb l'alcalde i els regidors de l'equip de govern, President de la Diputació dAlacant, Antonio Pérez.

Una actuació que ha suposat una inversió de 1'1 milions d'euros, 390.000 euros aportats per la institució provincial, i 769.119 euros desemborsats per l'Ajuntament de Teulada.