Societat

El primer 'Premi Xàbia Emprén Jovens' arriba a Xàbia

El termini per presentar les seves propostes conclou el proper 14 de març
Xàbia Emprén / Ajuntament de Xàbia

La primera edició del 'Premi Xàbia Emprén Jovens' ha estat anunciada per la Regidoria de Dinamització Econòmica. Aquest guardó té com a objectiu destacar les propostes empresarials més innovadores dels joves emprenedors locals.

El lliurament de premis tindrà lloc durant la VII Jornada Xàbia Emprén, programada per al 15 de març. Els participants competiran per un premi en efectiu de 500 euros per al guanyador. Els finalistes també rebran reconeixements en forma de premis monetaris. Concretament seran 300 euros al segon lloc i 200 euros al tercer lloc.

Aquest esdeveniment ofereix una plataforma perquè els joves talents de Xàbia presentin els seus idees empresarials i demostrin la seva capacitat creativa i la seva visió empresarial. El termini per enviar les propostes finalitza el proper 14 de març.

Un panell de jutges experts avaluarà les presentacions en funció de criteris com ara la innovació, la viabilitat i el coneixement del mercat. A més del lliurament de premis, la jornada comptarà amb una taula rodona i una conferència, a càrrec de Emilio Duró, que proporcionarà coneixements i inspiració per als futurs empresaris.