Esports

Pachanga de Bàsquet a Benissa

Una Iniciativa del club Bàsquet Benissa per unir dones a través de l'esport

En una iniciativa que promet ser tan enriquidora com emocionant, el grup d'entrenament de l'equip sènior femení del Club Bàsquet Benissa ha organitzat una activitat esportiva que té com a objectiu principal fomentar la pràctica del bàsquet entre les dones de totes les edats, però especialment adreçada a aquelles més grans de 15 anys. La trobada, que es realitzarà el divendres 22 de març, busca reunir dones adultes i joves al pavelló Sant Pere per gaudir d'una tarda d'esport, companyonia i, sobretot, molta diversió.

La cita està programada per a les 18.30 hores i es presenta com una oportunitat única perquè les participants, ja siguin novel·les o amb experiència prèvia a l'esport, puguin jugar, aprendre i compartir en un ambient relaxat i totalment inclusiu. El més destacat d‟aquesta quedada és que es tracta d‟una activitat completament gratuïta, eliminant així qualsevol barrera econòmica que pogués impedir la participació d‟interessades en l‟esdeveniment.

El Club Bàsquet Benissa, amb aquesta iniciativa, no sols busca promoure l'activitat física i l'amor pel bàsquet entre les dones, sinó també oferir un espai segur i agradable on puguin enfortir llaços, millorar-ne la condició física i, per què no, descobrir nous talents dins de la comunitat. És una manera excel·lent de demostrar que l'esport pot ser un vehicle d'unió i empoderament femení, més enllà de les edats i les habilitats individuals.

Aquesta quedada esportiva representa, a més, una perfecta oportunitat perquè les participants es familiaritzin amb l'equip sènior femení del club i potser s'animin a formar-ne part o de les activitats regulars que organitza el club. La inclusió i la promoció de l'esport femení són pilars fonamentals per al Club Bàsquet Benissa, i esdeveniments com aquest destaquen el compromís amb la comunitat i l'esport.

S'espera que la convocatòria tingui una resposta positiva i que el pavelló Sant Pere s'ompli d'entusiasme, esforç col·lectiu i, sobretot, un esperit esportiu que transcendeixi la simple pràctica del bàsquet. Les interessades a participar en aquesta festa esportiva estan convidades a acudir i sumar-se a una tarda que promet ser inoblidable, plena d'aprenentatges, rialles i, per descomptat, molts encistells.