Sanitat

La nova residència de Dénia oferirà més de 90 places i estarà ubicada al carrer Apolo

L'UTE Cor Aso SL i l'Estudi PSP Arquitectura s'encarregaran del projecte, finançat amb 324.280 euros per la Unió Europea
Residència La Pedrera / Ajuntament Dénia

La Junta de Govern de Dénia ha adjudicat a la UTE Cor Aso SL – Estudi PSP Arquitectura SLP el contracte de redacció del projecte i direcció d'obra per a la futura segona residència i centre de dia per a gent gran dependent a La Pedrera. Amb una dotació de 324.280 euros, aquesta acció s'emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, comptant amb finançament europeu. El termini previst per elaborar el projecte és de cinc mesos.

L'edifici s'ubicarà al carrer Apol·lo, a prop del centre de la Pedrera. Amb 7.426 metres quadrats de construcció, s?espera que el centre disposi de més de 90 places per a residents.