Gastronomia

Llueix el sol al firmament gastronòmic de la Marina Alta

El bon fer entre fogons a la Marina Alta suma 11 restaurants guardonats i 19 Soles Repsol
L'Orobianc de Calp s'estrena amb un Sol Repsol / Ràdio Litoral.

La gastronomia i el bon fer entre fogons segueix sent un punt fort de la Marina Alta. Aquest dilluns, a Cartagena, es va celebrar la gala de la Guia Repsol 2024, una convocatòria que va reunir els millors xefs de tot el territori nacional i en què es va reconèixer 11 restaurants de la Marina Alta, que ja llueixen en el seu haver el desitjat Sol Repsol.

S'estrena en aquesta llista anhelada, el Orobianc de Calp. I revaliden el seu astre el Quique Dacosta, a Dénia, i el Bon Amb de Xàbia, amb 3 Soles Repsol. També es mantenen amb el seu 2 Soles Repsol, Peix i Brases a Dénia; el Tula de Xàbia; Casa Pepa a Ondara i el Beat Restaurant ubicat a Calp. I amb 1 Sol Repsol, han estat reconeguts El Baret de Miquel, a Dénia; La Perla a Xàbia; el Audrey's Restaurant – Rafa Soler, ubicat a Calp; i Casa Bernardi, situat a Benissa.

Amb aquests nous reconeixements, la Marina Alta reforça la seva posició com un dels destins gastronòmics més destacats.