Serveis Públics

El 'Benibús' torna de forma gratuïta durant les Pasqües

El servei estarà actiu del 29 de març a l'1 d'abril

Durant la Setmana Santa i Pasqua, l'Ajuntament de Benissa posa en marxa novament el servei de transport públic gratuït Benibús. Aquest servei estarà disponible des del divendres 29 de març fins al dilluns 1 dabril, facilitant la connexió entre el nucli urbà i les diverses cales del municipi (Baladrar, Advocat, Pinets i Fustera).

Els autobusos iniciaran els seus recorreguts a les 10.00 hores des de l'Avinguda País Valencià, oferint sis sortides i sis retorns diaris. L'última volta des de la platja de la Fustera al nucli urbà es farà a les 00.40 hores.

Jorge Ivars, regidor de Contractació i Turisme, va assenyalar: «En el marc del nostre programa Visc la Pasqua, reactivem el Benibús perquè tant els residents de Benissa com els visitants puguin gaudir de les celebracions tant al centre com a la zona costanera» . El Benibús és un servei gratuït que a més està equipat per atendre persones amb mobilitat reduïda.