Oci

Xàbia celebra el talent femení amb el concert 'Dones a la Música'

Els alumnes del Conservatori interpretaran peces d'Alice Gómez, Clara Schumann i Giselle Galos
Conservatori / Ajuntament de Xàbia

El Conservatori de Xàbia albergarà aquest dijous 14 de març, a les 20:00 hores, el concert «Dones a la Música«, emmarcat a les activitats commemoratives del Dia Internacional de la Dona. Aquesta actuació comptarà amb la participació d'alumnes del Conservatori que interpretaran peces d'Alice Gómez, Clara Schumann i Giselle Galos en piano, percussió i música de cambra, dedicades a celebrar la contribució femenina a la música.

A més, el programa cultural de la ciutat inclou l'esdeveniment “Pluja de Contes”, el qual es presentarà divendres a les 17:30 hores a la Biblioteca del Centre Històric, sota el tema “La per també te per”.

L'oferta cultural s'estén a exposicions destacades. El Centre d'Art Lambert exhibeix “Ho sap el cel blau” de Susana García fins al 31 de març, la Casa del Cable presenta obres de Marissa Oosterlee durant tot el mes i el Museu Soler Blasco acull “Pobladores d'Art”, una mostra col·lectiva d'artistes de la Marina Alta que ofereix una varietat d'expressions artístiques al públic.