Política Recursos Hídrics

Compromís exigeix a l'executiu de Teulada accions per fer front a l'emergència hídrica

Els valencianistes mostren la seua preocupació per la manca de mesures per evitar les conseqüències del que es preveu "el pitjor estiu"
Conseqüències de la sequera al camp. Arxiu / Ràdio Litoral.

Coalició Compromís Teulada Moraira, demana explicacions i informació sobre les mesures que pensa adoptar l'executiu local després de conèixer-se la declaració d'emergència hídrica per a la Marina Alta i que també afecta el municipi. Els valencianistes lamenten que l'Ajuntament del silenci com a resposta a un assumpte tan preocupant com la manca d'aigua i les previsions tan desfavorables que hi ha en relació amb els recursos hídrics. Adverteixen que altres ajuntaments estan duent a terme mesures i preparant-se per a aquesta emergència ja advertida, amb renovació d'infraestructures, implantació de nous sistemes de control de pèrdues i ordenances municipals per garantir un bon ús dels recursos per part dels particulars. No obstant això, afegeixen, a Teulada no s'estan fent els deures.

Compromís assegura que les xarxes socials de l'Ajuntament no estan només per mostrar allò que fa el govern, estan precisament per informar la gent del poble, i consideren que és més que necessari informar sobre l'alerta davant la manca d'aigua.

La formació valencianista exigeix públicament al govern local explicacions i la difusió de recomanacions a la ciutadania, a més, sol·liciten que de manera urgent prenguin les mesures hídriques oportunes per assegurar que la població no pateixi conseqüències directes per la manca d'aigua ni a curt ni a llarg termini.

Aitor Llobell, regidor de Compromís, incideix en la necessitat de donar resposta a tots els dubtes i preguntes que a la ciutadania planteja el risc anunciat per la manca d'aigua i en temps de sequera evident. Respostes i solucions a un estiu que es depara com el «pitjor» pel que fa a recursos hídrics.