Comerç

Calp reedita la campanya de Bono Comercio amb novetats per a aquest 2024

L'Ajuntament destinarà 500.000 euros distribuïts en dues campanyes de promoció comercial al maig i al novembre
Avinguda Gabriel Miró. Calp. Arxiu / Ràdio Litoral.

Calp renova la campanya de Bo Comerç per a l'anualitat del 2024, però tal com es va aprovar al ple celebrat aquesta setmana i per tal d'adaptar-se a exigències legals, s'estableixen unes bases i se n'incorporen algunes novetats.

La campanya de bo-comerç 2024 ascendiran a un total de 500.000 euros i es desenvoluparan en dues fases, previstes per als mesos de maig i novembre. Com a novetat es podran adquirir bons per un valor nominal màxim de fins a 150 euros (amb anterioritat el topall eren 100 euros), la meitat dels quals seran subvencionats per l'Ajuntament.

Recordar que aquesta és una campanya amb què es pretén fomentar el consum al cPaqui Solivelles és la regidora de Desenvolupament Local i Comerçomerci local i donar suport a les economies familiars dels veïns de la localitat.

Així ho va explicar en sessió plenària, Paqui Solivelles és la regidora de Desenvolupament Local i Comerç.