Seguretat Ciutadana

Benissa última el projecte per a la instal·lació del circuit de càmeres de vídeo vigilància

La Policia podrà conèixer les matrícules dels vehicles que transiten per Benissa i detectar la presència de vehicles sospitosos
Policia Local Benissa. Arxiu / Ràdio Litoral.

Benissa última el projecte per dotar la localitat de càmeres de seguretat que aportin més tranquil·litat a la població i evitin actes delictius. També seran una eina essencial per al control d'abocaments il·legals. Una actuació que compta amb partida econòmica als pressupostos municipals del 2024 que l'Ajuntament acaba d'aprovar.

Com ha explicat l'alcalde, Arturo Poquet, es tracta d'un circuit tancat de càmeres de vídeo vigilància, que s'ubicaran en punts estratègics de tot el municipi, tant al nucli urbà, com a la zona costanera ia les partides rurals. El projecte implica instal·lar en una primera fase entre 70 i 75 càmeres.

El projecte suposa una inversió d'uns 150.000 euros i per dur-lo a terme l'Ajuntament espera comptar amb una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant.

A través d'aquest sistema, la policia local podrà conèixer les matrícules dels vehicles que transiten per Benissa, i detectar la presència de vehicles sospitosos o robats.