Aigua

Aprovada la connexió de la dessaladora de Xàbia amb el Consorci d'Aigües Teulada-Benitatxell

La Diputació anuncia una inversió de 3'2 milions d'euros per garantir la demanda hídrica en períodes de més necessitat
Infraestructures Hídriques / Ràdio Litoral

La Junta General del Consorci per a Abastament i Sanejament d'Aigües de la Marina Alta ha aprovat el projecte per a la construcció de la canonada de connexió XàbiaPoble Nou de Benitatxell, pel Camí Vell de Teulada, unes obres que comptaran amb un pressupost de licitació de 3,2 milions d'euros i que garantiran el subministrament d'aigua tant a Benitatxell com a Teulada, en els períodes de més demanda hídrica, i fins i tot en el futur a altres poblacions de la comarca en cas de necessitat.

El president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, ha presidit la sessió extraordinària en què s'ha donat el vistiplau a aquesta actuació, que possibilitarà el transvasament d'aigua des de la dessaladora de Xàbia fins al Consorci d'Aigües Teulada-Benitatxell. I a més, com ha indicat Pérez, en un futur, podria aportar recursos hídrics també a altres municipis de la comarca, com ara Calp i Benissa.