Esports

A la Volta a Peu a Gata Juan Gimeno va ser el més ràpid

A la categoria femenina Mª Isabel Ferrer no deixo opció a la sorpresa i va guanyar
Els tres primers classificats a la Volta a Peu a Gata / Kike Aracil

L'atletisme popular es va reunir per disputar la XXV Volta a Peu a Gata de Gorgos, que va tenir com a grans protagonistes a Juan Gimeno, vencedor absolut de la carrera en homes. En dones ningú no va poder parar a Mª Isabel Ferrer que es va apuntar el seu tercer triomf al Circuit a Peu Marina Alta.

La prova sobre un traçat de 9.600 metres es va disputar en bones condicions sense pluja ni tampoc gaire vent i això ho van agrair els participants. L'organització per part del CA Gata va ser extraordinària, amb la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil i un bon nombre de voluntaris van vetllar en tot moment per la seguretat dels atletes. No es va haver de lamentar ni un sol incident.

Juan Gimeno de Cárnicas Serrano amb un temps de 32:11 va ser el primer a creuar la línia de meta. per davant de Toni Soler del CA Llebeig Xàbia que va realitzar una marca de 32:24. Sent tercer, Juan Antonio Fernández del CA Benidorm amb un registre de 32:34.

Sortida de la cursa de Gata de Gorgos | K. Aracil

En dones l'hegemonia va tornar a ser de l'atleta del CA Llebeig Xàbia, Mª Isabel Ferrer que va fer una marca de 35:59 a la línia d'arribada. La segona plaça va ser per Marta Pérez, del CA Cametes Pedreguer, amb un temps de 36:40. La tercera a meta va ser Esther Fornés del CA Cametes Pedreguer amb un registre de 37:16.

La quarta prova del XXVI Circuit a Peu tindrà lloc diumenge que ve, a Teulada amb un traçat de 9.800 metres. La sortida a la prova reina serà des de la Plaça de la Constitució a les 10 hores.