Educació Obres

Surt a licitació el projecte de reforma i ampliació del CEIP Santa Maria Magdalena

L'Ajuntament de Benitatxell habilitarà un espai per donar acollida a l'alumnat afectat mentre s'executin les obres, 12 mesos
CEIP Santa Maria Magdalena. Benitatxell / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha tret a licitació el projecte de la reforma i ampliació del col·legi Santa Maria Magdalena inclosa al Pla Edificant. El regidor d'Educació i Planificació Urbana, Jorge Pascual, ha explicat que el pressupost base de licitació és de 2'2 milions d'euros.

Una actuació que inclou l'ampliació de l'edifici principal, que inclourà el nou aulari d'Infantil, quatre aules més de Primària, una aula polivalent i aules de suport, música i informàtica. També la reforma d´un aulari d´Infantil per convertir-lo en Biblioteca, l´ampliació de la parcel·la escolar existent, la reubicació de la pista esportiva il´execució d´una sèrie d´actuacions d´urbanització.

Les empreses interessades tenen fins al 2 de març per presentar les ofertes. Mentre que s'estima un termini d'execució d'uns dotze mesos.

El regidor de Planificació Urbana apunta que lAjuntament habilitarà un espai per donar acollida a l'alumnat afectat mentre s'executin les obres.