Cultura Infància

Comença la campanya de teatre per als escolars de Calp

El programa posarà en escena les obres de diferents companyies teatrals amb propostes adaptades a les edats dels alumnes
Campanya teatre escolar a Calp / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Calp organitza una campanya de teatre dirigida als centres escolars del municipi per tal de fomentar la creativitat a l'alumnat calpí. La campanya tindrà lloc entre el 21 i el 23 de febrer a l'Auditori municipal i consisteix en la representació d'una obra de teatre cada dia.

Demà dimecres, 21 de febrer, donant inici a la programació, la companyia El Ball de Sant Vito, representarà “La terra dels babaus” per a nens d'Infantil. Dijous es posarà en escena “Martina i el bosc de paper” a càrrec de L'Horta Teatre per a estudiants de primer i segon de Primària. I el divendres 23 tancarà la campanya l'obra “Plàstic” de la companyia La Família Política, dirigida a tercer i quart de Primària.

Cada dia se celebraran dues sessions. La primera a les 10.30 h pels col·legis Azorín i Gabriel Miró i la segona a les 12 h pel CEIP Oltà i pel Mediterrani.