Benestar

Teulada posa en marxa un programa anual per millorar el benestar emocional

Es tracta d'un servei gratuït, coordinat per professionals ia què s'accedeix amb cita prèvia
Benestar Emocional Cartell Informatiu / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Teulada ha anunciat la posada en marxa d'un servei per tal de millorar el benestar emocional dels veïns del municipi. Una iniciativa que arrenca aquest mes de gener, a la qual es pot accedir amb cita prèvia i que té caràcter gratuït.

La proposta promoguda des del departament de Joventut pretén reforçar, ajudar i acompanyar els ciutadans en diferents aspectes relacionats amb la salut mental.

S‟han programat un mínim de dos dies al mes amb horari de tarda, de 16 a 21 hores. El servei s'ofereix tant a Teulada com a Moraira. I a les consultes s'abordaran qüestions relacionades amb la inestabilitat emocional, la dificultat de concentració, l'abús de les noves tecnologies, el mal ús de substàncies addictives, el joc patològic o les relacions familiars conflictives. Un programa que s'estendrà durant tot l'any, del gener al desembre, descansant a l'agost.

Així ens ho ha explicat Josep Ivars, regidor de Joventut a l'Ajuntament de Teulada.