Política

Teulada eleva a aprovació els pressupostos municipals de 2024

Els comptes municipals integren dues de les sis propostes plantejades des de l'oposició per Compromís
Ajuntament de Teulada. / Ràdio Litoral

Teulada celebra aquesta tarda nit el ple ordinari del mes de gener. Sessió en què es debatrà, entre altres assumptes, la proposta pressupostària per al present exercici. Un document econòmic, que com han explicat des de Compromís, a l'oposició, integra dues de les sis propostes plantejades pel grup municipal. Aquestes són: la renovació dels parcs infantils i millores en l'accessibilitat per fer un municipi més transitable i adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda.

Els valencianistes expliquen que les propostes presentades se centraven en àrees clau com el clavegueram, la vivenda juvenil i la renovació dels parcs infantils del municipi. Finalment, l'executiu local, en mans del PP, n'ha acceptat dues de forma parcial.

Els comptes a aprovar aquesta tarda a la nit, inclouran una partida de 89.700 euros per a la renovació dels parcs infantils, amb l'adaptació de mobiliari modern, sostenible i condicionat per a menors amb necessitats especials. Els valencianistes demanaven destinar a aquesta actuació 200.000 euros.

I destinaran 97.000 euros a l'adaptació del nucli urbà per a persones amb mobilitat reduïda i eliminaran barreres arquitectòniques. Des de Compromís plantejaven una partida de 150.000 euros.

Així ho ha explicat Aitor Llobell com a portaveu de Compromís per Teulada Moraira.

 

Han estat rebutjades les partides pressupostàries plantejades per Compromís per dur a terme un Pla integral de renovació del clavegueram, resoldre els problemes a la coberta de l'Ajuntament, posar en marca un Pla d'Habitatge Jove i subvencionar la reforma del local de la Societat Recreativa Cultural .