Política

Teulada celebrarà el 2024 la 1a Gala de Premis Locals i establirà les bases de la Ciutat Esportiva

L´alcalde, Raúl Llobell, fa balanç de l´exercici conclòs. Un 2023 en què s'han executat projectes pendents
L'alcalde, Raul Llobell, a la trobada amb els mitjans de comunicació. / Ràdio Litoral

El 2023 ha estat un any positiu per Teulada, un exercici en què s'han aconseguit desbloquejar i donar continuïtat a projectes que portaven temps enquistats, per temes burocràtics o econòmics, segons ha assenyalat el alcalde del municipi, Raul Llobell, al balanç anual compartit amb els mitjans de comunicació.

El municipi ha destacat el desbloqueig del projecte d'ampliació del Polígon Industrial, 15 anys paralitzat, els èxits turístics, amb índexs d'ocupació superant el 80%, la importància que se li ha donat a l'esport, convertint Teulada Moraira en seu de competicions supramunicipals, l'obertura de la piscina municipal, les obres de restauració en una primera fase de l´Església Santa Caterina.

Llobell també ha fet referència a les accions dutes a terme pensant en els joves i els nens de la localitat, com el Bono Jove, la il·luminació de les vies públiques amb la instal·lació de fanals solars. I ha recordat que s'han dut a terme actuacions per reforçar i potenciar el nucli històric. Se n'han celebrat dos aniversaris importants per a la localitat, els 40 anys d'agermanament amb poblacions a Alemanya i Itàlia, i el 50è aniversari de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada

D'altra banda, s'han iniciat diferents actuacions que tindran la continuïtat en aquest 2024, com el cobriment del frontó. En aquest sentit, Raul Llobell ha assegurat que durant aquest nou any la intenció de l'executiu és seguir potenciant l'esport al municipi. També es durà a terme un major esforç per aconseguir una Teulada Moraira més neta i oferir la seva millor imatge, cosa que requereix també la col·laboració de tota la ciutadania.

El 2024 portarà a Teulada la 1a Gala de Premis locals per distingir persones destacades en diferents àmbits i matèries. I s?iniciarà el procés per dotar la localitat d?una ciutat esportiva.