Ocupació Mobilitzacions

Els treballadors de Bimbo al Verger es manifestaran contra el tancament de la planta

Les negociacions continuen obertes i les reunions es reprendran dimecres de la setmana que ve
Representants dels treballadors de Bimbo El Verger / Tino Calvo

Els treballadors de Bimbo a El Verger estan cridats a manifestar-se la setmana que ve davant el tancament imminent daquesta fàbrica i la manca dacord entre lempresa i els representants dels treballadors. Una mobilització que partirà des de les pròpies instal·lacions de Bimbo i recorrerà diferents carrers del Verger.

I és que les propostes plantejades per la patronal a la plantilla, uns 90 treballadors, no s'acosten ni de lluny a allò que els delegats sindicals consideren justes. L'objectiu amb què el comitè d'empresa va acudir a les reunions de negociació amb la patronal era aconseguir mantenir el lloc de treball de la majoria dels empleats en aquesta planta.

La mercantil, per la seva banda, ofereix la recol·locació d'alguns dels treballadors en altres plantes que Bimbo té a diferents punts d'Espanya, plans de renda per arribar a la jubilació i la cotització per la contingència de jubilació dels treballadors més grans de 55 anys .

Dimecres de la setmana que ve reprenen les negociacions, com ha assenyalat José González, que és el president del Comitè d'Empresa.