FITUR Turisme

El SIT Benissa converteix la localitat en una destinació turística més competitiva

Benissa presenta a FITUR la marca Benissa NaturSport i el seu innovador Sistema d'Intel·ligència Turística
Benissa a FITUR 2024 / Ràdio Litoral

Benissa ha aprofitat la primera jornada a FITUR, la Fira Internacional de Turisme, per donar a conèixer el SIT BENISSA, Sistema d'Intel·ligència Turística, un servei per a la recollida i anàlisi de dades turístiques al municipi. Amb aquest projecte, Benissa, camina cap al futur, apostant per un sistema que ajudi a conèixer, recopilar, organitzar i analitzar dades que aporta el turisme de la localitat, aconseguint amb aquesta informació planificar accions i millorar el producte turístic. Benissa és pionera en l'aplicació d'aquest sistema i així ho ha donat a conèixer a Fitur, convertint la localitat en un destinació més competitiva, com ha indicat el alcalde, Arturo Poquet.

 

Durant aquest matí la delegació benissera també ha presentat la seva marca Benissa NaturSport, on s'engloba tota l'oferta esportiva que es pot practicar al llarg de tot l'any al municipi. Naturesport inclou des del triatló de Benissa, Benissatló, fins a la perimetral o la travessia nedant Entre Cales. Una fórmula que s'ha demostrat vàlida per desestacionalitzar l'oferta turística, com ha indicat l'alcalde, Arturo Poquet.