Política

Benissa aprova iniciar la revisió del conveni urbanístic amb Inmo Hold

Hi ha una sentència que condemna l'Ajuntament a pagar més de 2 milions d'euros en relació amb aquest conveni urbanístic
Ajuntament de Benissa. / Ràdio Litoral

Benissa va celebrar ahir a la nit sessió plenària ordinària, una sessió en què es va donar llum verda a la revisió de l'expedient del conveni urbanístic entre l'Ajuntament i la mercantil Inmo Hold. Ara la mercantil tindrà 15 dies per presentar les al·legacions que consideri necessàries. Recordar que hi ha una sentència que condemna l'Ajuntament a pagar més de 2 milions d'euros en relació amb aquest conveni urbanístic. I que ell mateix forma part d'una comissió de recerca promoguda des de l?oposició l?any passat per donar llum i transparència als processos judicials i gestió d?obres públiques per part del govern local.

Des de l'oposició, el PSOE, va plantejar dubtes legals sobre els informes i va sol·licitar deixar l'assumpte sobre la taula. Mentre que Compromís va assenyalar que aquest pas és necessari i que s'hauria d'haver fet abans. En aquesta línia es va pronunciar el CIBE, que va apuntar que, encara que arriba tard, almenys arriba. Des dels bancs de l?oposició es va denunciar la defensa exercida per l?advocat que ha representat l?Ajuntament en aquest cas.

La regidora responsable dels Serveis Jurídics, Pepa Bertomeu, va explicar quins són els passos a seguir en aquest procés.