Obres Serveis Públics

Arrenquen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable a Benitatxell

Els treballs es desenvolupen als carrers de la Pau, Major i Cantonet del Bufó i són finançats pel Consorci d'Aigües
Casc urbà del Poble Nou de Benitatxell / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha iniciat avui dilluns, 22 de gener, les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable de les carrers la Pau, Major i Cantonet del Bufó. Uns treballs finançats íntegrament pel Consorci d'Aigües Teulada – Benitatxell amb un pressupost de 185.192,25 euros.

Amb aquestes obres es dóna continuïtat al pla inversor per a la renovació de les infraestructures de la xarxa d'aigua per adequar-les als temps actuals i posar fi a les mancances que tenia la localitat, segons ha comentat l'alcalde, Miguel Ángel García. El municipi ha remarcat que les obres del canvi de canonades es faran de manera esglaonada per causar les menors molèsties possibles al veïnat i les persones usuàries d'aquests vials.

 

Aquests treballs es consideren l'avantsala de les obres de remodelació d'aquests carrers, on hi ha prevista una propera millora urbanística per continuar amb l'homogeneïtzació de la imatge moderna, segura i pràctica que es vol donar al centre del nucli urbà de Benitatxell, com ja s'ha fet al carrer Llebeig, a l'avinguda d'Alacant i la Placeta de l'Oratori, on s'estan ultimant els treballs actualment.

Amb aquest pla d'obra, es començaran els treballs per la vorera esquerra de el carrer la Pau, en el sentit del trànsit de vehicles, i avançaran per aquest costat fins arribar a la part estreta de la carrer Major. D'aquesta manera, les primeres setmanes només es restringirà l'aparcament dels vehicles al tram on s'executaran les obres, però la circulació no es veurà afectada.

Durant la segona fase, en arribar a la part més estret del carrer Major, caldrà tancar al trànsit la zona durant uns dies. Un cop finalitzat aquest tram, s'obrirà novament la circulació al trànsit i els treballs continuaran en sentit invers i, després, cap a el Cantonet de Bufó.

Fonts municipals afirmen que la Policia Local senyalitzarà convenientment i amb prou antelació les zones afectades i reorganitzarà el trànsit del centre urbà perquè sigui el més fluid possible durant els dies en què cal tallar la circulació d'alguns vials.