Benestar Esports Obres

Nou espai per a la pràctica de calistènia a Xaló

L´Ajuntament inverteix en espais per a la pràctica d´hàbits saludables gràcies als fons Next Generation
Parc dels Agermanaments. Xaló / Ràdio Litoral

Xaló cada dia és un municipi més saludable. Els veïns compten des de fa uns dies amb un nou espai públic destinat a la pràctica de la calistènia. A qui se suma una pista de petanca.

Un espai per a la pràctica d'activitats saludables a l'aire lliure ubicat al Parc dels Agermanaments i que és el resultat de les actuacions realitzades per l'Ajuntament de Xaló gràcies a una subvenció en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. Aquesta actuació ha suposat una inversió de gairebé 20.000 euros.

Les feines dutes a terme han servit per dotar aquest espai d'aparells aptes per a la pràctica de calistènia, una pista de petanca i la millora de la jardineria de l'entorn.

També s'ha obert al públic el circuit de jocs biosalusables i la zona de jocs infantils del Parc dels Agermanaments. Una altra actuació finançada a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea.