Educació

L'IES de Benissa dóna continuïtat a Conviure és viure incorporant novetats

Un projecte amb què millorar i potenciar la convivència al centre educatiu
IES Josep Iborra / Ràdio Litoral

El IES Josep Iborra de Benissa dóna continuïtat al projecte de convivència “Conviure és viure”, una aposta clara per millorar i potenciar la convivència entre els alumnes.

En aquesta edició s'han incorporat algunes novetats i modificacions per anar millorant i adaptant aquesta iniciativa a les necessitats actuals del centre. Com expliquen Ana Cuquerella, coordinadora d'Igualtat i Convivència del Centre, i Miquel López, director de l'IES Josep Iborra, s'ha reformulat la tutoria entre iguals, donant més protagonisme als estudiants, s'ha creat un club LGTBI i s'han potenciat les tutories emocionals.

Aquest és un projecte molt ben acollit tant per l'alumnat com pel professorat, en què es treballa, entre altres aspectes, aquells relacionats amb la mediació, maneres de resoldre conflictes, habilitats socials i igualtat. I que des de la direcció del centre també volen compartir amb les famílies d'alumnes.

Patis Actius, Patis Esportius, La Tutoria entre Iguals, la Mediació, les Tutories Emocionals, la Cibertutoria, … són algunes de les accions que s'inclouen en aquest programa. L'objectiu és millorar i potenciar la convivència a un institut que suma més de 1.000 matriculats.

Des de l'IES de Benissa fan un crida a l'Ajuntament perquè col·labori amb el centre i els doni suport en aquest projecte, que tan valorat està sent en l'àmbit educatiu fora del municipi.