Nadal Societat

La Marina Alta aposta per les terminacions senars per al Sorteig Extraordinari de Nadal

Els compradors de loteria acudeixen a les administracions de la comarca sol·licitant el número facilitat per la Intel·ligència Artificial
Administració de Loteria de Benissa / Ràdio Litoral

Amb el Sorteig Extraordinari de la Loteria aquest divendres, 22 de desembre, estrenarem oficialment la Nadal. I encara que la probabilitat de guanyar el primer premi només és d'1 entre 100.000, la il·lusió entre aquells que han comprat o comparteixen algun dècim o diverses paperetes, hi serà present, com cada any, mentre escoltem les veus dels nens de Sant Ildefons entonar els números que van sortint dels bombos.

Els afortunats a qui els toqui el primer premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal s'embutxacaran 328.000 euros per dècim, que tampoc no està malament. Aquests són els 400.000 euros de premi menys els 72.000 euros que se li resten per impostos.

La Marina Alta prova sort, un any més, i aposta especialment, segons ens confirmen des de diferents administracions de loteria per les terminacions acabades en 69 ia 13, també estan molt sol·licitades les combinacions que acaben a 5 oa 7.

El volum de vendes ha estat bo, i les comissions festeres han repartit molta sort entre els veïns de la comarca, com assenyala des de la Administració de Loteria número 1 de Benissa, Rosa Martí.  

Com cada any, aquest sorteig tan especial va precedit de anècdotes i curiositats que deixen aquells que acudeixen a les administracions de loteria buscant el número somiat, el que els recorda una data o en definitiva, els qui creuen que els donarà sort en aquest repartiment milionari d'euros.

Històries curioses que es repeteixen, com demanar la combinació que correspon a la data de naixement d'un fill o la d'un casament, o que es modernitzen, i és que aquest any, com ens han explicat des de la Administració de Loteria El Fortí de Moraira, hi ha qui ha anat a comprar el número que la IA, Intel·ligència Artificial, ha avançat serà la combinació guanyadora en aquest 2023. Ens ho ha explicat Rosana Caselles.