Joventut

Fòrum Jove per conèixer els interessos dels joves calpins

L'Ajuntament estudiarà els suggeriments i propostes que plantegin els joves participants al fòrum
Imatge de fitxer, obertura del Youth Club de Calp. / Ràdio Litoral

La Regidoria de Joventut a l'Ajuntament de Calp ha organitzat per demà dissabte un Fòrum Jove. Una eina de debat amb què els més joves de la població poden ser partícips del disseny de les polítiques que els repercuteixen. La convocatòria està prevista a les 16:30 hores al Punt Jove, també conegut com el Youth Club.

Aquesta iniciativa, com ha explicat la regidora responsable, Rebeca Merchán, pretén ser la base d'un sondeig entre els joves sobre aquelles propostes, activitats o cursos que són del vostre interès i els agradaria realitzar. La finalitat és estudiar tots els suggeriments i fer una oferta que cobreixi les necessitats reals de la població més jove de la localitat.

La proposta està emmarcada al Pla de Joventut aprovat el 2022.