Nadal Societat Solidaritat

Arriba el Mercat de Nadal del CEE Gargasindi

Per primer cop els llocs de venda es muntaran a la plaça del Rei Jaume I de Benissa
Manualitats que es posaran a la venda. / Ràdio Litoral

Aquesta setmana, dimarts i dimecres, 19 i 20 de desembre, la comunitat educativa del Col·legi d'Educació Especial Gargasindi, ubicat provisionalment a l'antic IES Josep Iborra de Benissa, treu al carrer el seu tradicional mercat de Nadal. Una cita que se celebrarà en aquesta ocasió i per primera vegada a la Plaça Rei Jaume I de Benissa.

Tindrà horari de matí, de 10.30 a 13.30, i s'hi posaran a la venda articles artesanals, realitzats pels alumnes del centre, que poden ser un bon regal amb què obsequiar amics i família, o adorns nadalencs amb què decorar les nostres llars.

Als llocs de venda, els que s'acostin al mercat trobaran des de corones nadalenques, a petits arbres de Nadal, passant per decoració ceràmica o postals, entre altres articles, com ha assenyalat Inés López, directora del CEE Gargasindi.