Cinema Cultura Oci

Tornen les pel·lícules d'estrena a l'Auditori de Calp

La nova adjudicació també inclou retransmissions en directe d'òpera i ballet, i la celebració de "La Festa del cine"
Auditori de la Casa de Cultura de Calp / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Calp ha adjudicat a l'empresari Carlos Morató Versluys la gestió del servei de cinema a l'Auditori municipal. D'aquesta manera, la ciutadania calpina podrà tornar a gaudir d'estrenes cinematogràfiques recents ja que es tracta de l'única sala de cinema que hi ha al municipi.

El cinema torna a la Casa de Cultura de Calp després de tres anys sense aquest servei. L'anterior contracte va finalitzar en plena pandèmia i el servei es va veure postergat primer per les obres d'instal·lació del sistema de renovació de l'aire a l'auditori i en segon lloc després d'haver quedat deserta la licitació diverses vegades.

L'empresa adjudicatària també oferirà la retransmissió en directe d'espectacles d'òpera i ballet de la Royal Opera House de Londres, uns esdeveniments que ja s'oferien a l'anterior licitació amb gran acollida per part del públic. A més, es programaran cicles de cinema i pel·lícules en versió original subtitulades. L'empresa celebrarà també la campanya nacional de “La festa del cinema”, dirigida a la població jove.

El nou servei, que s'espera que es posi en marxa les properes setmanes, té una durada de tres anys amb possibilitat de pròrroga per a un quart any. Les entrades del cinema, segons estipula el contracte, tindran un preu que no podrà excedir els 5 euros.

El regidor responsable, Guillermo Sendra, ha fet pública aquesta notícia, mostrant-ne la satisfacció i destacant que amb aquest servei s'amplien les possibilitats d'oci cultural a Calp.