Educació

Jornades comarcals a Benissa per fomentar la inclusió a les aules

Les Jornades de Sensibilització promogudes pel CEE Gargasindi reuneixen docents de la Marina Alta i Baixa
Arrencada de les Jornades a Benissa / Ràdio Litoral

Avui dimarts, 21 de novembre i el proper dia 28 d'aquest mes, Benissa acull unes «Jornades de Sensibilització» per fomentar la inclusió a les aules. Una iniciativa promoguda pel CEE Gargasindi en col·laboració amb la regidoria dEducació de lAjuntament de Benissa.

La cita, a les Cases del Batle, en horari de matí, està orientada al professorat dels centres d'educació ordinària a la Marina Alta ia la Marina Baixa per assessorar, aportar recursos i aconseguir una millor atenció als alumnes amb necessitats especials i perfeccionar-ne la inclusió.

Els ponents, Mamen Marzal, mestra de pedagogia terapèutica, Noelia Medina, orientadora i Francesc Villagrasa, 

Així ho ha explicat als micròfons de Radio Litoral Inés López que és la directora del CEE Gargasindi