Educació

El CEDMA i la UNED signen un conveni de col·laboració

Aquesta és una gran oportunitat per apropar la Universitat al teixit empresarial i les empreses al món universitari segons els signants
Benito Mestre, president de CEDMA, i Raquel Martí, directora de la UNED Dénia / UNED Dénia

El Cercle Empresarial de la Marina Alta, CEDMA, i la UNED a Dénia han signat un «Acord Específic de Col·laboració» per tal de promoure la cooperació i el desenvolupament d'activitats d'interès per a ambdues institucions en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos a l'Agenda 2023.

Entre els objectius d‟aquest acord, podem destacar la intenció de desenvolupar un programa d‟activitats que beneficiïn les empreses associades a CEDMA ia l‟estudiantat de la UNED. Crear un clima de col·laboració i confiança mútua que permeti aprofundir la relació entre les dues entitats i amb els col·lectius que representen. Així com desenvolupar sinèrgies entre el món acadèmic i el professional.

Tant la directora d'UNED Dénia, Raquel Martí, com el president de CEDMA, Benito Mestre, han manifestat el seu interès a potenciar aquesta col·laboració, i en aquest sentit, «l'acord signat suposa una gran oportunitat per a apropar la Universitat al teixit empresarial i les empreses al món universitari«.

La primera de les activitats programades en el marc d'aquest conveni és el Cicle de Conferències Universitat, Empresa i Agenda 2030, s'iniciarà el proper 15 de novembre i s'impartirà presencialment al Centre UNED Dénia i en línia.