Comerç Ocupació Política

Calp prorroga la suspensió de la taxa d'activitat als negocis nous

Una mesura per motivar l'obertura de nous negocis i impulsar l'activitat econòmica
Casc urbà de Calp. Fitxer. / Ràdio Litoral

Calp donarà continuïtat a la suspensió del cobrament de taxa dactivitat als nous negocis durant el 2024. Així va quedar a aprovat al ple celebrat aquesta setmana a l'Ajuntament calpí. L'objectiu, segons ha explicat la alcaldessa, Ana Sala, és potenciar la creació i implantació d'empreses a la localitat, impulsant l'activitat econòmica al municipi.

Sala va assegurar que el govern local té la intenció de prorrogar aquesta mesura al llarg de tota la legislatura sempre que la conjuntura econòmica ho permeti.

Una mesura que no és només bona per a les empreses que triïn Calp com a seu, sinó per a tot el municipi, segons s'ha remarcat des de l'executiu local.

L'alcaldessa ha anunciat que Calp ha despertat l'interès de tres grans empreses que estan a punt d'obrir nous negocis al municipi, Leroy Merlin, el Grup Masymas, i Lidl. Mercantils que generen ocupació i riquesa al municipi segons ha insistit la munícipe.