Turisme

Periodistes búlgars coneixen els encants de la Marina Alta

El Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca ha organitzat aquesta setmana un viatge de familiarització amb mitjans búlgars amb el propòsit de mostrar-los les potencialitats del nostre territori i la seva oferta turística. Els periodistes i gràfics, procedents del grup Inglobo Media de Bulgària, han recorregut els municipis de Xàbia, Calp i el Castell de Guadalest.

Aquest press trip es focalitza en continguts relacionats amb l'estil de vida i la cultura per al projecte 'Endless España', consistent en una sèrie de viatges al llarg de la geografia, enfocats a l'arquitectura, el disseny, l'art, la gastronomia, els esports aquàtics, la naturalesa i la sostenibilitat.

Unes jornades que han servit per promocionar diversos miradors de Xàbia, la Muralla Roja de Calp, així com altres punts turístics de la ciutat del Penyal i les Fonts de l'Algar.