Turisme

Subvencions que superen els dos milions destinades a la promoció turística

Hi ha dues convocatòries: una adreçada a consistoris i una altra a associacions sense ànim de lucre

El Patronat Costa Blanca ha aprovat per unanimitat durant el Consell Rector la resolució de les subvencions a municipis i associacions de la província per a la promoció turística, unes ajudes que, per primera vegada, superen els dos milions d'euros. L'organisme autònom ha habilitat dues convocatòries -una adreçada a consistoris i una altra a associacions sense ànim de lucre-, ambdues desglossades en tres línies d'acció, que arriben a un total de 354 sol·licituds.

Una línia d'ajudes orientada, respecte als ajuntaments de la província, a la comunicació i màrqueting digital, la difusió de l'oferta gastronòmica, esportiva i cultural, la creació de nous productes o la promoció de les poblacions afectades per l'incendi decretat l'estiu passat a la zona de la Vall d'Ebo.

Així mateix, en relació amb les entitats sense ànim de lucre, la quantia es destina a lorganització dactivitats esportives i musicals amb marcada repercussió turística; l'enfortiment de l'activitat promocional, específicament per a gastronomia, turisme interior, cultural o nàutic, i les festes locals de la Costa Blanca.