Medi ambient

Nous centres de compostatge comunitari subvencionats per Diputació

Ràfol d'Almúnia, la Vall d'Ebo i Llíber són algunes de les localitats on s'instal·laran

Diputació d'Alacant invertirà aquest any 150.000 euros per construir sis nous centres de compostatge comunitari a la província. La meitat ubicats a la nostra comarca, al Ràfol d'Almúnia, la Vall d'Ebo, i Llíber

Aquestes instal·lacions estan encaminades a reduir la quantitat de matèria orgànica que va als abocadors, afavorint així la sostenibilitat i protecció del medi ambient.

D'altra banda, la institució destinarà aquest any 150.000 euros per redactar els projectes d'obres de recuperació de les masses forestals de diferents municipis de la província, entre ells, a la Marina Alta, Castell de Castells, Vall d'Alcalà, Vall d'Ebo, la Vall de Gallinera, i Pego, localitats totes afectades pels incendis forestals que l'estiu passat van assolar part del territori de la província.