Obres

Inversió de més de mig milió d'euros per a la rehabilitació del ferm en trams de la carretera N-332 entre Altea i Calp

El Ministeri de Transports licita obres de millora a la carretera N-332, amb l'objectiu de restaurar i adequar el paviment

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat, per import de 504.111 d'euros (IVA inclòs), les obres de rehabilitació del ferm a diversos trams de la carretera N-332, en el trajecte entre Altea-Calp. Segons informen des del mateix Ministeri, aquest projecte té com a objecte restaurar o millorar les característiques superficials del paviment, adequant-les a les necessitats funcionals i de durabilitat. Així, es milloraran les condicions de seguretat i el nivell de servei del tram, segons insisteixen les mateixes fonts. L'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, en què Mitma ha invertit més de 175 milions d'euros des del juny del 2018 a la província d'Alacant, i que fonts del govern central, remarquen, genera un impuls significatiu per millorar la qualitat de servei de la infraestructura viària estatal existent.