Serveis Socials

Diputació destina 600.000 euros per mantenir les Escoles Esportives de la província

Entre elles les d'Alcalalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Benissa, Calp o Castell de Castells

Diputació d'Alacant destinarà aquest any 600.000 euros per ajudar els municipis de la província a mantenir les escoles esportives i realitzar activitats en aquest àmbit.

Cursos de natació, campionats de futbol, tornejos de pàdel, classes de ioga, pilates o aquagym, gimcanes, jornades senderistes, marxes ciclistes o programes d'activitat física per a la tercera edat són algunes de les moltes iniciatives que es desenvoluparan gràcies a aquest paquet inversor del qual se'n beneficiaran 128 ajuntaments, la totalitat dels que ho han sol·licitat correctament.

A la Marina Alta rebran subvenció a través d'aquesta línia d'ajudes Alcalalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Benissa, Calp, Castell de Castells, Poble Nou de Benitatxell, Ràfol d'Almúnia, Verger, Poblets, Gata de Gorgos, l'Atzúbia, Vall d'Alcalà, Vall de Gallinera, Vall de Laguar, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, Sagra, Sanet i Negrals, Senija, Teulada, Torms, Xàbia , Xaló i les entitats locals menors de Jesús Pobre, la Xara i Llosa de Camatxo