Política

Compromís denuncia la pèrdua d'una subvenció per al nucli històric de Teulada i el PP ho justifica assegurant que opta a una de més quantia

La coalició valencianista lamenta que el centre històric s'està morint

Mentre a Teulada una subvenció per al casc històric ha suscitat un enfrontament entre el PP al govern local i Compromís a l'oposició, els valencianistes han emès un comunicat en què adverteixen que l'executiu que lidera el popular Raúl Llobell ha renunciat a 𝐮𝐧𝐚 𝐬 𝐨́𝐧 𝐝𝐞 𝟏𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎 € 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐥𝐚 «𝐑𝐞𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐢𝐐 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐮𝐥𝐚𝐝𝐚 𝐆𝐨́𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐀𝐦𝐮𝐫𝐚𝐐 Remarcant que l'alcalde ha signat aquesta setmana 𝐥𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚𝐧𝐚𝐐 𝐞 𝐡𝐚𝐛𝐢́𝐚𝐧 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐬𝐚𝐝𝐨 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐥𝐥𝐐𝐐 𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐞𝐬 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐝𝐝𝐐 𝐞𝐣𝐨𝐫𝐚 𝐲 𝐚𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐦𝐢𝐞𝐧𝐭𝐨𝐝𝐐 𝐫𝐨 𝐇𝐢𝐬𝐭𝐨́𝐫𝐢𝐜𝐨 𝐝𝐞 𝐓𝐞𝐮𝐥𝐚𝐝𝐚.

Des de la coalició valencianista lamenten que el centre històric de la localitat s?està morint i que es perdin oportunitats en no aprofitar subvencions d?entitats supramunicipals.

Els valencianistes remarquen que aquesta subvenció perduda se suma a d'altres que ja havien denunciat al llarg dels darrers mesos.

 

La versió del PP

Tot i això, des de l'executiu local teuladino, aclareixen que l'Ajuntament ha decidit renunciar a aquesta subvenció, destinada concretament, a l'adequació del Carrer Alacant per a l'exercici 2022, perquè prefereixen acollir-se a una altra ajuda major, la integrada al Pla Conviure per a l'any 2023, l'import i el termini d'execució de les obres del qual és superior, l'Ajuntament de Teulada pot ser beneficiari de 500.000 € i amb 36 mesos per poder executar les obres.

Així ho remarca Verónica Martínez, portaveu del PP, alhora que assegura que són un equip de govern responsable i amb sentit comú i, per experiència, saben que en 11 mesos és impossible licitar una obra pública i finalitzar-la, tenint en compte el canvi de exercici pel mig.