Societat

Comença el servei de socorrisme i vigilància a les platges de Teulada

L?ajuntament activa un sistema d?informació en temps real per conèixer l?estat del litoral i les condicions de bany a la localitat

A crònica municipal mirem a Teulada, on tot i que el temps no acompanyi, les temperatures es mantenen en registres suaus, amb l'entrada del mes de juny s'ha engegat el servei de socorrisme i vigilància a les platges. Una prestació que estarà vigent fins al 30 de setembre.

Segons informen des de l'ajuntament en aquest primer tram de la temporada de bany, fins al 14 de juliol, el servei es prestarà d'11:00 ha 19:00 h.

A partir del 15 de juliol i fins al 25 d'agost, temporada alta per a les platges, s'amplia el servei que es prestarà de 10.00 ha 20.00 h. I a partir del 26 d'agost i fins al 30 de setembre, es reprèn un horari de 11:00 ha 19:00 h

Assenyalar també que des de l'ajuntament de Teulada s'ha activat una pàgina web, enllaçada amb les xarxes socials, des d'on s'informa en temps real de l'estat del litoral, situació a les platges i l'evolució de les condicions per al bany. Una iniciativa que arrenca amb la temporada de bany a la localitat.

L´usuari podrà conèixer gràcies a aquest servei la situació de la Platja de l´Ampolla, la del Portet i Platgetes. Informació que també es pot consultar des del mòbil o qualsevol altre dispositiu mòbil.