Política

Benitatxell fa el repartiment de regidories

L´alcalde durà a terme Hisenda, Personal, Règim intern i Participació ciutadana

L'alcalde de El Poble Nou de Benitatxell, Miguel Ángel García ja ha signat el decret de delegacions amb el repartiment de les regidories entre els set regidors de Més Benitatxell que conformen l'equip de govern.

Segons aquest decret, el mateix alcalde, Miguel Ángel García, gestionarà les àrees d'Hisenda, Personal, Règim intern i participació ciutadana. Mentre que Mayte Roldán, continuarà responsabilitzant-se de Festes, Contractació, Comerç, Promoció econòmica, Joventut i Esdeveniments i protocol. El regidor Jorge Pascual es responsabilitza de Planificació urbana, Territori i paisatge, Cicle hídric, Cultura, Educació i Infància. Víctor Bisquert continua al capdavant de Turisme, Patrimoni i Comunicació. Isa Garrido manté Serveis Socials, Salut i Diversitat funcional, Major i Igualtat, com en la legislatura anterior i suma polítiques de gènere. María José Ivars gestionarà les àrees de seguretat ciutadana, mobilitat, obres i serveis, platges i medi ambient. I la nova incorporació a l'executiu local, Javi Cabrera, dirigirà Noves tecnologies, Transformació digital, Transparència, Esports, Agricultura i Residus.

L'oposició la conformen els tres regidors de REDCV, Vicente Rocher, Cristina Roselló i Francisco Javier Diego. i l'edil Julio Ignacio Eraso pel Partit Popular.

Pel que fa a les tinences d'alcaldia, així s'han conformat:

  • Alcalde: Miquel Àngel García.
  • Primera tinent d'alcaldia: Mayte Roldán.
  • Segon tinent de batlia: Jorge Pascual.
  • Tercer tinent de batlia: Víctor Bisquert.
  • Quarta tinent d'alcaldia: Isa Garrido.