Societat

Benito Mestre reelegit president del CEDMA

S'ha presentat una sola candidatura
Foto / Tino Calvo

Després de l´Assemblea General Ordinària del Cercle Empresarial de la Marina Alta celebrada al Viver d´Empreses de Dénia, s´ha dut a terme l´elecció de la nova Junta Directiva d´aquesta Federació d´empresaris.

Complerts els quatre anys de presidència de Benito Mestre, el mes de maig passat es van convocar les eleccions per a renovació de Junta Directiva. Tancat el termini de recepció de candidatures, des del CEDMA confirmen que s'ha presentat una única candidatura novament encapçalada per Benito Mestre.

Mestre va arribar a la presidència de la federació d'empresaris el juny del 2019, substituint Sonia Dietz, que va ocupar el càrrec durant vuit anys. Després de la reelecció, continuarà quatre anys més.