Turisme

Teulada ja ostenta el títol de Municipi Turístic de Singularitat de la Comunitat Valenciana

Un reconeixement que tan sols gaudeixen 48 localitats de la nostra Comunitat

Teulada ha obtingut el reconeixement de 'Municipi Turístic de Singularitat' de la Comunitat Valenciana. Així ho han fet públic fonts de l?ajuntament. Una denominació, que com apunta la regidora de Turisme Susanne Katzgrau, només tenen 48 municipis de tota la Comunitat Valenciana i que identifica Teulada Moraira com una destinació en què es promou la qualitat en la prestació dels serveis municipals al conjunt de la població turística, contribuint a un turisme sostenible i inclusiu.

La regidora de Turisme, ha destacat la importància d´un reconeixement com aquest, ja que és “un viu reflex de tota la feina que realitza diàriament el sector turístic local, un paper essencial en l'economia local, segons ha insistit amb Katzgrau.