Política

El candidat del PP pretén impulsar la Gamba Blanca de Calp

César Sánchez també posarà en marxa un mercat gastronòmic al port pesquer

El PP de Calp, que ha anunciat la intenció d'impulsar la marca “Gamba blanca de Calp”. Així s'ha pronunciat el candidat a l'alcaldia, César Sánchez, després de visitar el port pesquer i entrevistar-se amb els mariners. És més, Sánchez, també ha avançat la seva intenció de posar en marxa un mercat gastronòmic al port pesquer.

Dues propostes que l'alcaldable qualifica de “grans projectes que posaran Calp, més si és possible, al capdavant dels productes mariners”.

Cal recordar que el mateix César Sánchez, ja va anunciar al mes de març, que el 2024 serà l'Any dels Mariners a la ciutat del Penyal, amb motiu de la commemoració del centenari de la Confraria de Pescadors.

Sánchez es mostra així al costat del sector marítim i pesquer.