Política

Ciutadans Calp aposta per la construcció d'una passarel·la sobre la N-332 al costat del centre comercial Aitana

Al Congrés han presentat una iniciativa parlamentària signada pel diputat nacional d'Alacant d'aquesta formació

Ciutadans ha presentat al Congrés dels Diputats una iniciativa parlamentària signada pel diputat nacional d'Alacant d'aquesta formació, Juan Ignacio López-Bas, a instància del candidat a l'alcaldia calpina, Eduardo Garijo.

Datada el passat 13 d'abril, la formació liberal recull amb aquesta iniciativa el projecte de construcció d'una passarel·la sobre la N-332 a l'enllaç del punt quilomètric 168 d'aquesta via, al costat del centre comercial Aitana.

Eduardo Garijo, candidat a l'Alcaldia per Ciutadans per a les properes eleccions municipals, recupera així un projecte de seguretat viària que el Govern, a través del Ministeri llavors de Foment, actualment de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, va aprovar el novembre del 2018, però que mai no ha arribat a executar-se.