Política

Reiniciem Benissa aconsegueix més de 900 signatures per concórrer a les eleccions locals

Com a agrupació d´electors, Reiniciem Benissa ha de demanar el suport dels veïns

En el marc de la precampanya electoral, cal assenyalar que la plataforma Reiniciem Benissa ha informat que ha aconseguit recollir més de 900 signatures per poder concórrer a les properes eleccions locals del 28 de maig. Aquesta xifra suposa un nombre més gran de firmes recollides respecte a les eleccions locals del 2019 i gairebé doblant el nombre de rúbriques necessàries.

Cal recordar que com a agrupació d'electors, Reiniciem Benissa ha de demanar el suport dels veïns i veïnes de la localitat per presentar-se a unes eleccions locals i recollir almenys el nombre mínim de signatures necessàries, que en el cas de Benissa és de 500 signatures .

Mitjançant un comunicat, Reiniciem Benissa es mostra molt agraïda pel suport rebut pels benissers i benisseres, i anuncia que afronta aquestes eleccions amb optimisme.

Alessandro Ottolini és el número 4 de la llista de Reiniciem Benissa: