Educació

Portes obertes dels centres escolars calpins

CEIP Oltà el 18 d'abril; col·legi Azorín i CEIP Gabriel Miró el dia 19; CEIP Mediterrani el 20 abril

Els centres escolars de la ciutat del Penyal han organitzat jornades de portes obertes de les instal·lacions per a aquesta setmana, abans de l'arrencada de la matrícula de cara al proper curs. Segons el calendari fet públic per l'ajuntament, el CEIP Oltà es podrà visitar demà dimarts, 18 d'abril; el Gabriel Miró es donarà a conèixer dimecres, igual que el col·legi Azorín, i dijous, 20 d'abril, obre les portes el CEIP Mediterrani.

D'aquesta manera, pares, mares i alumnes podran conèixer de primera mà les instal·lacions i l'oferta educativa de cadascun dels centres, consultar els dubtes amb els docents i preparar-se de cara al nou curs. Recordeu que la matrícula per al proper curs es durà a terme del 20 al 28 d'abril.