Cultura

Jaume Noguera presenta el seu llibre “Vida Nova” on exalta la vida per sobre de les adversitats

El Saló d´Actes de l´Ajuntament de Xaló acull l´acte de l´historiador local

Aquesta tarda, el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Xaló acull la presentació del nou llibre de l'historiador local Jaume Noguera. “Vida Nova” és el títol d'aquesta darrera publicació. Una novel·la, que com explica el mateix autor, recupera les vivències registrades a la nostra comarca entre els anys 1921 i 1939, quan la Marina Alta, fou terra d'acollida dels evacuats de Madrid pels intensos bombardejos que patia la capital espanyola. Nens, dones i ancians, van trobar als pobles de la comarca un refugi, un drama humà com recupera Noguera al seu llibre, del qual no se n'ha parlat gaire. La cita, per conèixer més sobre aquesta publicació, aquesta tarda a les 19 hores.