Política

Cuidadanos Calp inicia gestions per conèixer si hi ha expedient de la sortida d'AP-7 per a la ciutat

Una reivindicació històrica de Calp per facilitar-ne l'accés i millorar la seguretat viària

Ciutadans Calp ha sol·licitat informació sobre el projecte per connectar l'AP-7 amb la ciutat del Penyal. Com recorda el número 1 de la candidatura, Eduardo Garijo, aquesta és una infraestructura vital per a Calp, compromesa amb la ciutadania el juliol de 2022 per la Delegada del Govern a la CV sense que se sàpiga que ha passat amb aquest projecte.

Garijo, ha informat del registre d'una iniciativa adreçada al Govern d'Espanya a través del diputat per Alacant dels liberals, Juan Ignacio López-Bas, per a conèixer si hi ha un expedient administratiu al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana relativa a la connexió viària entre l'AP-7 i el nucli urbà del municipi, remarcant que aquesta és una reivindicació històrica de Calp per facilitar-ne l'accés i millorar la seguretat viària.