Obres

Calp segueix amb projectes d'asfaltat nous

Avda. Joan Carles I, vial Benicolada, vial des de la Urbanització Casa Nova a Colina del Sol o vial Ràfol-Empedrola

Ana Sala, al marge del PP, i el seu equip ara de Som Calp, segueix fent precampanya de cara a les municipals de 28 de maig, i recorda, a través d'un comunicat, que com a alcaldessa, durant tota la seva legislatura ha impulsat l'asfaltat a diferents punts de la localitat.

Després d'haver asfaltat gran part del nucli urbà de Calp, s'ha iniciat el procés de contractació per a l'asfaltat de l'Avinguda Juan Carlos I; Vial Benicolada (estació d'autobusos); Vial des de la Urbanització Casa Nova a Colina del Sol; Vial Ràfol-Empedrola;, Urbanitzacions Empedrola I i II; i, altres trams a diferents urbanitzacions del municipi.

L'import del tram comprès entre el Ràfol i l'Empedrola és de 2.300.000 euros. I el total del projecte d'asfaltat, traient-ne el tram, ha estat un total de 2.100.000.

Amb tot, des de Som Calp, anuncien la seva intenció de continuar millorant la ciutat donant impuls a projectes com aquests.