Turisme

Teulada Moraira implanta un nou pla turístic

Basat en la qualitat i la sostenibilitat, s'ha presentat com un projecte ambiciós

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Teulada ha elaborat i aprovat el nou Pla Estratègic de Turisme, desenvolupat dins de l'Estratègia d''Organització i Gestió turística', que servirà d'eina per planificar i gestionar, de manera ambiciosa, Teulada Moraira com a destinació turística.

Les bases sobre les quals se sustenten els nous objectius són, entre d'altres: la sostenibilitat i l'accessibilitat integral i inclusiva; els serveis turístics de qualitat; la governança, la gestió intel·ligent del destí i competitivitat; i la feina.

Segons explica la regidora de Turisme, Susanne Katzgrau: “aquest pla contempla una sèrie d'actuacions adaptades a les noves tendències: accions i projectes sostenibles, accessibles, innovadors i intel·ligents amb la finalitat de promocionar Teulada Moraira com a destinació per gaudir-ne tot l'any. Tot això alineat amb els principis contemplats a la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana.