Política

El candidat dels populars calpins proposa que el 2024 sigui l'Any dels Mariners

Inclourà exposicions i activitats al voltant del sector homenatjat

Arriben noves propostes electorals del candidat a l'alcaldia de Calp pel Partit Popular, César Sánchez. El número u dels populars ha avançat la seva intenció de dur a terme un homenatge especial als mariners calpins durant el 2024, recordant que just el proper any es compleix el primer centenari de la creació de la Confraria de Pescadors de Calp, fundada pel Pare Colomina per defensar els interessos de tots els mariners calpins.

Sánchez remarca que el sector pesquer forma part de les arrels i tradició calpina, representa, afegeix, el passat, el present i el futur. I és per això que el candidat a l'alcaldia proposa que el any 2024 sigui l'Any dels Mariners. D'aquesta manera es pretén fer un reconeixement merescut a la gent del mar.

El líder popular avança la intenció d'elaborar un calendari especial dedicat a la família marinera que inclourà exposicions, activitats diverses i més esdeveniments que s'aniran detallant. Una forma en què també es posarà en valor el producte pesquer, del peix de Calp, i per tant la gastronomia local.

César Sánchez: